gisteren werd duidelijk dat technisch directeur Martin Van Geel het contract van Gio liefst zo snel mogelijk wilde verlengen, maar dat dit werd tegengehouden door de RVC die wat langer de kat uit de boom wilde kijken.

Over de vraag wat Feyenoord zou moeten doen wil ik het nu nog niet hebben, Laat ik het zo zeggen ik begrijp beide standpunten. Martin Van Geel wil graag zijn staf voor volgend jaar rond hebben om zijn energie te steken in het zoeken naar versterkingen voor de winterstop.

Aan de andere kant snap ik de RVC die na wat er vorig seizoen gebeurde nog even wat langer de kat uit de boom wil kijken. Hetgene wat mij wel enorm stoort is überhaupt dat dit nieuws uitlekte maar vooral de timing hiervan. Komende week speel je een do-or-die wedstrijd tegen Fenerbahçe waarin overwintering lastig maar wel haalbaar is.Zowel financieel als sportief een wedstrijd van het grootste belang vervolgens speel je in 8 dagen 2 zeer belangrijke potten in de eredivisie en een bekerwedstrijd. Kort samengevat wordt het seizoen voor een groot deel in de komende 2 weken bepaald.

Daarom nogmaals, hoe kan het dat het in zo’n week dit nieuws op de voorgrond treed, en nog belangrijker hoe kan het in godsnaam dat iemand hier belang bij heeft? Waarom wordt er nu niet voorkomen dat dit in de pers komt? En wie heeft hier belang bij? Is het een RVC lid die wil laten zien dat niet Van Geel maar zij de baas zijn? Is het de TD zelf die door middel van de publieke opinie de RVC onder druk wil zetten? Hoe dan ook wederom lijkt er te worden gehandeld uit eigenbelang en niet in het belang voor Feyenoord .Het lijkt wel een wedstrijdje ver plassen! Nou kom op jongens piel op tafel kijken wie de grootste heeft,uithuilen als je niet je zin krijgt en over tot de orde van de dag. Het belang van Feyenoord dienen! Wel netjes intern als dat kan, kunnen we in de winterstop weer oorlogje voor grote jongens spelen.En dan nu de focus  waar het écht om gaat Fenerbahçe donderdag 19.00