Welkom op de blogsite van Wij zijn Feyenoord.

Deze site is opgezet door gasten die gek zijn van Feyenoord. Nu zul je misschien denken: ja, leuk voor jullie maar waarom moeten jullie daar over bloggen? Nou, dat zal ik jullie vertellen: gewoon omdat het kan. Wij willen graag onze passie voor Feyenoord delen met mensen die dezelfde interesse hebben. Mensen die bevangen zijn door het virus dat ‘Feyenoord’ heet.

Feyenoord kan voor een ieder een ander gevoel oproepen. De een zal denken aan het prachtige verleden, een ander aan de onzekere toekomst of het wisselvallige heden. Het maakt niet uit welk gevoel als eerste bij je opkomt, het gevoel van trots zal uiteindelijk overheersen.
Iedereen kan Feyenoord ook op een andere manier beleven. De een kijkt liever thuis terwijl een ander de voorkeur geeft aan het stadion. Er zijn mensen die de club achterna reizen waar ter wereld er ook gespeeld wordt. Feyenoord. Everywhere, Anywhere.
Er is nog wel eens een ‘strijd’ tussen Feyenoorders onderling wie er nou een betere supporter is. Wij vinden: iedereen is gelijk en moet het beleven zoals hij/zij dat wil!

Trots kan men zeker zijn op Feyenoord. Het is een club waar een ieder die er ooit mee te maken heeft gehad nooit meer van los komt. Eenmaal binnengetreden in de Kuip en er is geen weg meer terug. En wees eerlijk, we willen toch ook eigenlijk niet anders?
Want waar in Nederland kan een stadion zo leven als dat het hier op Zuid doet? Juist! Nergens! Jong, oud, man, vrouw, rijk, arm, noem maar op en je zult het vinden in de Kuip. Maar allemaal met 1 grote liefde en dat is Feyenoord.

Het is een kort blog geworden, puur om ons gevoel te verwoorden.
We zullen in de toekomst zeker langere blogs gaan schrijven en ook anderen aan het woord laten. Immers, Feyenoord is van ons allemaal! En dat willen we graag laten weten!

@Sven_7