Nu de transferperiode weer is geweest, en er niks is gebeurd op de transfermarkt, wordt het tijd dat Martin Van Geel zich gaat richten op het volgende seizoen. De kans dat spelers als Clasie, Immers en Vilhena gaan vertrekken is enorm groot. De afgelopen jaren was er vaak slechts weinig tijd om te reageren op transfers maar met de verbeterede financiële situatie wordt het tijd om te gaan anticiperen. Beste Martin, doe er mee wat jij wilt, maar ik denk dat we met dit basisteam een reeële kans maken op de Landstitel


IMG_1069.JPG

Spelers als Kuyt, Van Wolfswinkel, Gudelj, Dost en Chery gaan rond in het geruchtencircuit. Ik hoop van harte dat de selectie op pijl is voor de eerste officiële wedstrijden van het volgende seizoen. Dit elftal, zoals hierboven op de afbeelding, zou denk ik een goed kans maken op de landstitel.

In de goal Kenneth Vermeer die regelmatig punten voor ons pakt, Kongolo en Van Beek als het rotsvaste duo achterin, op de backposities Nelom en Wilkshire. Al zou een versterking daar best welkom zijn maar ik denk dat de prioriteiten elders liggen. Volgend jaar op de plek van Clasie zie ik El Ahmadi spelen, controlerend met de punt naar achter. Daarvoor Gudelj en Toornstra, beiden met een hoop loopvermogen en met echt meer scorend vermogen dan het huidige middenveld. Voorin op 9 een echte afmaker Ricky Van Wolfswinkel, met op links Boëtius die echt zijn vorm wel weer gaat vinden en op rechts Dirk Kuyt, die in de rol die Toornstra dit jaar heeft prima zijn energie kwijt kan.

Maar goed wat weet ik er van? Benieuwd hoe jullie er over denken!

Met Rood-Witte groet,

Leon Heijdra