Vandaag weer een gastblog van Cor. Iemand die er langzaamaan ook klaar mee is. En terecht. Tijd dat Van Geel actie onderneemt.


 

Waar is onze Martin van Geel? De man die 3 jaar lang zonder geld een uitstekend elftal neerzette voor de trainer en die zichzelf beloonde met een salarisverhoging van dik 25% omdat een of andere vage Russische club interesse had. Als de directie van Feyenoord had nagedacht hadden ze dat afgewezen want mevrouw van Geel (in het Dwaasgebouw beter bekend als ‘de schaduw’) had natuurlijk never nooit naar een land gegaan waar ze niet in de schaduw van haar man mag staan/zitten maar 5 rijen achter hem moet staan/zitten. Maar ja, wij de supporters weten dat. De heren van het pluche daarentegen weten maar al te goed hoe ze elkaar moeten indekken.

Waar is toch die Martin die John Goossens haalde (die voor Nederlandse begrippen een tobber werd). Waar is toch die Martin die Ruud Vormer haalde (die voor Nederlandse begrippen een tobber werd). Waar is toch die Martin die Wesley Verhoek haalde, (die voor Nederlandse begrippen een tobber werd). Waar is toch die Martin die Fernandez haalde, Harmeet Singh haalde,  die Omar Elabdellaoui haalde, allemaal miskopen. En Martin die Kensuke Tada (wie?) haalde, die nooit een wedstrijd heeft gespeeld en na een jaar weer vertrok, waar is toch die Martin die Armenteros haalde, die we alleen herinneren aan zijn goals bij Roda uit, waar is toch die Martin die Bakkal voor de 2e keer terughaalde en die nooit meer een deuk in een pakje boter heeft geschopt, waar is toch die Martin die Bouhlarouz haalde die al jaren geen wedstrijden meer gespeeld heeft op redelijk niveau, waar is toch die Martin die Kazim Kazim haalde maar die eerst nog wedstrijdfit moet worden (krijgt nog net het voordeel van de twijfel). Waar is die Martin?

Waar is toch die Martin die Guidetti haalde en wat een topper was hij, en bij zijn afscheid sprak van Geel de legendarische woorden “the door is always open for you John”, maar gooide deze afgelopen week keihard dicht voor de neus van John, waar is toch die Martin (met dank aan Tim Koeman) die Pelle haalde en wat een topper werd hij, waar is toch die Martin die Janmaat haalde en wat een voor Nederlandse begrippen topper is dat geworden, waar is toch die Martin die Bakkal voor de eerste keer haalde, die zeer belangrijk was dat seizoen voor ons Feyenoord, waar is toch die Martin die Lex Immers haalde, voor mij geen topper maar wel een die bij Feyenoord past al zou hij wat meer zijn kansen mogen benutten, maar voor Feyenoord begrippen een zeer nuttige speler, waar is toch die Martin die Toornstra haalde, we moeten het nog gaan bezien, waar is toch die Martin die Bilal haalde, de eerste 5 wedstrijden was het nog drama, maar die moeten we nog wel een kans geven.

Waar is toch die Martin die nu met een volle portemonnee kan gaan schoppen, en nog steeds geen spits heeft terwijl je in 2013 al weet dat je huidige topscorer gaat vertrekken, waar verdomd is toch die Martin?

Wil de echte Martin van Geel nu opstaan……….. u heeft nog 6 dagen en anders wordt het eindoordeel toch echt ——> ONGESCHIKT —-> want garanties uit het verleden zijn niet meer van toepassing op het heden.

 

Bless,

@CorMteS