Ook deze blog kwam vandaag (dinsdag) binnen in onze mailbox en gaat eveneens over Martin van Geel en Fred Rutten, alleen wordt in deze blog de schuld bij Van Geel gelegd. Bedankt voor jouw bijdrage Roy!


Fred Rutten, de man die in de steek is gelaten door technisch directeur Van Geel…

Feyenoord heeft het meeste balbezit van de Eredivisie maar, ondanks dat balbezit, is de ploeg niet effectief genoeg. Dat kun je eigenlijk Rutten niet echt verwijten maar wel Martin van Geel die zijn huiswerk niet goed genoeg doet. Meneer Van Geel moet de prestaties van dit Feyenoord, zichzelf aanrekenen. De technisch directeur had moeten zorgen dat er nu een type John Guidetti, Luuk De Jong of Bas Dost in de spits stond bij Feyenoord. Maar Fred Rutten, de nieuwkomer, moet het doen met Kazim-Richards. De Engelse-Turk, is nog nergens geslaagd maar Van Geel dacht na het geluk van Guidetti en Pellè, hetzelfde geluk weer in huis te hebben gehaald. Je hebt het mis Martin!

Om terug te komen op Colin Kazim-Richards… Hij is een spits die de bal vasthoudt maar geen bal erin schiet. Laten we eerlijk zijn, daar kun je als trainer niks mee! Als Fred Rutten nou Guidetti of eerder genoemde spitsen had gehad, waren we kampioen geworden, zonder enige twijfel!

Van Geel kwam met de smoes dat Dost, Guidetti (gezondheid was ook twijfel) en De Jong te duur waren. Maar als je kampioen wordt, eventueel de beker wint en het goed doet in Europa, betaalt die ‘te dure’ spits zich vanzelf terug. Van Geel had voordat Rutten kwam, al een vervanger voor Pellè in huis moeten hebben.

Dus we blijven over met de vraag: Hoe komt het dat Feyenoord niet goed genoeg presteert? Het antwoord is: Martin van Geel!

Roy

@FR1908Support