Na alle commotie een wat luchtiger blog over de trip naar Rome. Omdat Vincent geen behoefte heeft om zich aan te sluiten bij de teneur in de kranten en op Social Media. Vincent zijn twitteraccount is @vinnie_zero_ten.


We zijn net aangekomen in Rome. Politie staat al met minimaal vijftien man op de Spaanse trappen. Ik kan nog net een foto maken van mijn spandoek want die werd door de Italianen alweer verwijderd.

De Toon is gezet!!

Er zijn al genoeg onwaarheden een eigen leven gaat lijden in kranten en op Social Media, dus mijn verhaal hoef ik niet te doen. Dat wordt wel door anderen gedaan…

Maar goed, AS Roma uit, 5.000 man maken de tocht naar Rome en we kijken er al weken naar uit!!

Het is trouwens maar goed ook dat er 5.000 Feyenoorders mee zijn gegaan want anders was het helemaal een stille bedoening geweest in Stadio Olympico. Het enige geluid wat je van ze hoorde waren die zes knallen en het gefluit als wij wel zongen!!

En Wat was de sfeer van onze kant weer om kippenvel van te krijgen! Geen minuut stil en de 12de minuut was een gekkenhuis met al het opblaasspul!

De eerste helft was van onze kant gewoon niet goed. Roma kwam er een paar keer via Gervinho heel snel uit maar gelukkig had hij het vizier niet helemaal op scherp staan, al scoorde hij er halverwege één.

Feyenoord kwam na de thee een stuk beter voor de dag! Immers kopte op de lat, waarna Kazim de rebound binnen werkte (hij stond eens niet op de doellijn als tweede keeper) We zaten toen in een fase waarin er zelfs meer had ingezeten. We mogen niet klagen want Roma kreeg de laatste vijftien minuten de overhand. En dat zorgde voor een aantal hachelijke momenten voor de goal van Kenneth!!

Wat heb ik trouwens genoten van Het middenveld!! Ze gaven Totti geen ruimte om een magistrale pass te geven en ze bleven maar gaan, 90 minuten echt een genot om te zien!!!

Laatste fluitsignaal is geweest en de spelers komen ons bedanken! Ze staan vlak onder ons. Ik zag Immers nog zeggen tegen Bilal: Dit is toch geweldig. En dat was het ook!

Een geweldige dag. Een goede uitgangspositie voor de return. En zeker de tweede helft een goed voetballend Feyenoord gezien.

Ik zit alweer in de bus richting huis.

Tot zondag, want dan maken we ons weer klaar voor de broederstrijd tegen Excelsior.

De Groeten!

Vincent