Gistermiddag gooiden we wederom 3 polls op twitter om jullie mening te vragen over wat lopende zaken binnen Feyenoord. Met bijna 500 stemmen en een behoorlijk wat motivaties is er prima gereageerd op onze stellingen. In dit stuk de uitslagen van de polls en de verschillende reacties.

De eerste stelling ging over Eric Gudde:

In procenten viel de schade voor Eric Gudde mee, maar zeker in de reacties kreeg hij er meer dan behoorlijk van langs, onder andere van onze huisanalyst.

Toch waren er ook wat mensen die het (enigszins) voor Gudde opnemen,

De vraag daarna of Jan de Jong zijn ideale opvolger is, was 47% het mee eens, “slechts” 18% is het er mee oneens, en 38% had liever iemand anders gezien. Daarbij viel onvermijdelijk regelmatig de naam van Robert Eenhoorn, al wisten een enkele supporter al gelijk te vertellen waarom die het niet is geworden.

De laatste stelling ging over het feit dat Feyenoord nog steeds geen deel uit maakt van de voetbalpyramide. Wij noemde dit Martin Van Geels grootste blunder en de stemmers waren het massaal met deze stelling eens

Ook in de reacties eendrachtige geluiden.

Mensen allemaal bedankt weer voor het stemmen en nog belangrijker de reacties, graag tot volgende week waar we weer 3 nieuwe stellingen op jullie afvuren.