Weer miste Mitchell Te Vrede 100% kansen. Als er één iemand ongeschikt is om bij ons in de spits te spelen is het die jongen wel. Als je niet kan voetballen vreet dan op zijn minst dat gras op! En werk voor die centen die je krijgt. Maar in plaats daarvan loopt hij ongeïnteresseerd over het veld. Wat kan ik me daar mateloos aan irriteren. Je kan natuurlijk een keer een offday hebben dat kan ik nog begrijpen. Maar hij mist kans op kans, elke wedstrijd weer. Ballen stuiteren vier meter van zijn voet en misschien wel het meest bizarre, hij is bijna twee meter en wint geen kopduel buiten de 16! En ik las net nog dat Te Vrede denkt dat het geluk niet meezat in het afronden van zijn kansen afgelopen zondag. Terwijl ik denk dat het gewoon met talent en onkunde te maken heeft. Naja, gelukkig heeft iedereen zijn/haar eigen mening.

Geef mij die kleine Achahbar dan maar. Wat is die lekker balvast en wendbaar. Ik mag hopen dat Feyenoord zijn contract gaat verlengen.

Wat ook een gemiste kans was deze week, was het niet weg sturen van Fred Rutten. Het spel wordt er niet beter op de laatste maanden. Als Van Geel nou even zijn werk doet kan die in de interland periode Fred naar huis sturen en Gio en van Gastel aanstellen! Er valt dit jaar toch niets meer te winnen dus een mooi moment om die twee alvast te laten “wennen”.

Ook het stadion plan is weer een gemiste kans. Kost allemaal miljoenen en we schieten er helemaal niets mee op. Van mijn part komt er helemaal geen nieuw of vernieuwd stadion en blijven we lekker in de Kuip voetballen, zoals die nu is. Misschien een likkie verf hier en daar maar daar houdt het ook mee op. Wat hebben we aan een dak, meer zitplaatsen en de KNVB? Het gaat prima zonder. Mocht iemand met andere goede argumenten komen dan hoor ik het graag natuurlijk.

En wat is er nog meer gebeurd?:

Mama Boëtius raadt haar zoon af om al naar het buitenland te gaan. Goede zaak maar ben benieuwd of ze er nog zo over denkt als de Engelse clubs met de bekende zak geld gaan zwaaien…

Kalou en Cissé gaan de maffia proberen te overtuigen dat de banaan NIETS met racisme te maken heeft. Heel aardig van die twee, alleen jammer dat de UEFA doof is voor iedereen behalve voor hun eigen mensen.

Clasie geeft zijn shirtje weg aan een jochie wat nu ontiegelijk veel spierpijn in zijn schouders heeft maar had dat eigenlijk niet mogen doen omdat er schaarste aan shirtjes dreigt?

Op naar Zondag! Dan gaan we dat kampioenfeestje van die boertjes met nog eens een week uitstellen!

Groeten Vincent