Regelmatig zien we op social media en Feyenoord websites prachtige Feyenoord gerelateerde foto’s voorbijkomen. Foto’s van wedstrijdsituaties, sfeeracties van het legioen of foto’s van onze prachtige Kuip. Bewerkt of onbewerkt, alles kan. Allemaal mooie en unieke Feyenoord foto’s, gemaakt voor en door supporters. En al deze zelfgemaakte foto’s willen wij nu graag bundelen, online tentoonstellen, en uiteindelijk de mooiste Feyenoord foto belonen door deze af te drukken op een groot canvas, ter beschikking gesteld door de Reclame Meneer.

Uit alle ingezonden foto’s kiest een jury 20 deelnemers die doorgaan naar de halve finale. Vanaf daar is het woord aan het Legioen. In 4 halve finales worden 5 geselecteerde foto’s op de site gezet en hieruit kan het Legioen zijn/haar favoriet kiezen. Elke halve finale duurt 2 dagen. De winaars van iedere halve finale gaan door naar de grote finale, waarna iedereen nog een keer zijn/haar stem kan uitbrengen op zijn/haar favoriete foto.

De jury zal bestaan uit:

Hoe kun je meedoen?

Heel simpel! Stuur je zelfgemaakte Feyenoord gerelateerde foto of foto’s naar wzfeijenoord@gmail.com Iedereen kan met meerdere foto’s meedoen en wij zetten dagelijks de ingezonden foto’s op de site. De foto’s kunnen worden ingestuurd tot en met 15 september.

Daarna neemt de jury 5 dagen de tijd om tot een top 20 te komen. Vanaf 20 september tot 27 september zullen de 4 halve finales worden gehouden. In 4 rondes van 5 foto’s kan dan per halve finale 2 dagen worden gestemd. De 4 winaars van de halve finale gaan door naar de finale die wordt gehouden op 29 en 30 september. Op 1 oktober maken we de winaar bekend!

NB: Door je foto in te zenden, verklaar je dat de rechten van de foto bij jezelf liggen en ga je er mee akkoord dat WZF deze foto’s kan gebruiken voor tentoonstelling op zowel de site als op de sociale kanalen.