En steek die kaart maar in je reet!

Zo moet de directie van Feyenoord gedacht hebben toen ze de maatregelen troffen voor de aankomende Europese wedstrijden. Tenminste, ik kan mij niets anders bedenken

De kuip gaat gehalveerd worden mensen. Alsof het helemaal niets is. Want er zou zomaar een of andere laveloze kunnen zijn die weer iets op het veld gooit, en dan zijn we de lul. De directie moet gedacht hebben dat alles op te lossen is met de het doordemidden hakken van De Kuip.

Wederom blijkt maar weer eens wat een incompetente teringzooi er in dat Maasgebouw zit. Een directie die op ALLE fronten steken laat vallen. Een algemeen directeur die Feyenoord alleen maar als bijbaantje ziet, een commercieel directeur die hoopt dat er zo min mogelijk feyenoorders Europees hun club achterna reizen en een stadion directeur die zichzelf nog steeds kapot masturbeert als hij denkt aan een nieuw stadion. Een directie die de meest rare mensen wel waardeert (Ik noem een Ard Buijssen), maar die dus niet kan samenwerken met de supporters.

Die supporters gaan natuurlijk ook niet vrijuit. Ondanks de dramatische maatregelen die de directie van Feyenoord heeft genomen bij voorgaande Europese wedstrijden, moet je gewoon die hersens in je kop gebruiken en geen dingen op het veld gooien of wat dan ook. Helaas is dit ook niet iets wat begrepen word onder sommige individuen van het legioen.

Maargoed, terug naar waar wij het over hadden. Deze nieuwe maatregels zijn er om er voor zorg te dragen dat Feyenoord niet voorlopig Europees geschorst word. In plaats van een net te hangen of iets dergelijks moet iedereen weer gaan hopen op een kaartje door middel van loting. Velen zullen weer teleurgesteld gaan worden, en er zal weer veel irritatie op gaan bloeien.

Ondanks dat supporters ook niet vrijuit gaan in deze, vraag ik mij erg af hoeveel wij nog gaan tolereren van dat Noord Koreaanse gewouwel in het maasgebouw. Ludieke acties worden niet getolereerd. Prachtige spandoeken worden niet getolereerd. Niets word getolereerd. Waarvoor tolereren wij dan wel zo veel?

Weg met dat gajes uit het maasgebouw. Hun tijd is geweest. Het is de hoogste tijd voor nieuw bloed en de hoogste tijd dat er wel geluisterd gaat worden naar alle mensen die hun hart verkocht hebben aan deze club.

Optyfen!