ja hoor, het was natuurlijk te verwachten. BAM gaat niet door!

12 jaar nadat een nieuw stadion of vernieuwing ter sprake kwam zijn wij weer terug bij af. Het BAM plan zou te duur worden voor alle partijen en daarom is er afgezien van verdere stappen. Is dit raar? Nee, dit is niet raar.

Men neme een directie die totaal incapabel is en zich alleen maar bezig houd met randzaken, zoals de voorzitter van stichting het legioen een mediaprotocol te laten tekenen, en je komt al snel tot de conclusie dat het niet helemaal goed zit.

Elk welwillend mens die een bepaalde casus krijgt op zijn/haar werk maar die niet weet te behalen heeft een probleem. Dit kan je ontslag betekenen of je krijgt van onder uit de zak. Bij Feyenoord loopt het allemaal net even wat anders. Feyenoord is namelijk van mening dat Gudde het voortreffelijk doet. 7 jaar geleden kwam Gudde bij de club om de weg naar een nieuw stadion glad te strijken. 7 JAAR GELEDEN MENSEN.

Als wij 7 jaar doen over een plan en weet ik niet wat allemaal nog meer, worden we er gewoon uitgepleurd. En hard ook. En wij krijgen ook geen positieve referenties. Die mensen zouden zorgen dat we nooit meer ergens aan de bak zouden komen.

Het wachten is nu totdat de smeerlappen die hoog en droog zitten in het maasgebouw weer op de proppen gaan komen met een of andere nieuwe versie van dat afzichtelijke hns. Geloof me, dat gaat niet lang meer duren.

Hebben wij niet eens genoeg van dat falen? Ja, dat hebben wij zeker! Het gaat eens tijd worden dat wij laten zien dat wij het legioen zijn en dat wij de club zijn! En dat men die gladjakkers in dat dwaasgebouw echt wel door hebben!

Leugens. Elke dag steeds meer leugens. En dat moet stoppen. Klaar ermee. Dat betekend dus dat die hoge heren snel moeten oprotten!

Nu maar hopen dat de heren verstandig genoeg zijn om te mooie plannen van ReddeKuip nogmaals te bekijken, anders lijkt het een kwestie van tijd voordat er echt de oorlog uit gaat breken..