Beste kameraden,

Feyenoorders dat zijn wij, de supporters. Ook veel oud spelers hebben het predikaat Feyenoorder, oa Houtman, Been ,Boskamp, vHanegem en vele anderen. Daarnaast zou je kunnen stellen dat iedere huidige Feyenoordspeler een Feyenoorder is en als deze speler stopt bij Feyenoord dan komt hij in de categorie Feyenoorders of in de mindere categorie oud Feyenoord-spelers.


Nu lijkt het mij een mooie geste om tijdens de komende wedstrijden Kenneth Vermeer te verwelkomen met dartsbordjes met de tekst : Kenneth is een FEYENOORDER. Dit ter ondersteuning van Kenneth en met bijkomend voordeel dat hullie uit 020 nog meer gefrustreerd raken. De frustratie begrijp ik overigens volkomen, een Feyenoorder stapt niet over naar hullie en dat geldt natuurlijk ook vice versa. Die speler waarvan je dacht dat hij een clubman was stapt zomaar over..

Kenneth vind ik overigens een goed mens en spreek heel waardig over ons maar ook nog over hullie. Dit waardeer ik meer dan het geslijm dat veel spelers doen bij een overstap.
Ik hoop dat wzf in staat is om samen met andere partijen weer eens een keer iets ludieks te kunnen doen , dus kom op met die bordjes !!

Groet Dally.