Zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op het programma.

Het is nu donderdag en ik ben al stiknerveus ervoor, alsof we tegen 020 moeten voetballen. En waar dat vandaan komt? Normaal een wedstrijd waar je rustiger onder bent dan bij “de klassieker”. Zeker als je bedenkt dat Utrecht 4e staat met 20 punten minder en een doelsaldo van +15 (ter vergelijking: wij staan op +58).

Nu zijn wij Feyenoorders/Rotterdammers sowieso al gauw negatief en al helemaal als het onze club betreft. Ik merk ook dat bijv. op twitter de één nog meer deprimerender is over onze kansen op de titel dan de ander. Daardoor lijkt het net of we zondag tegen Real Madrid moeten en geen schijn van kans hebben. Merk soms dat ik zelf ook zo ga doen/denken. Gelukkig zijn er toch nog positievere supporters die je weer uit de put helpen.

We staan nog 1 punt voor op de nr. 2, beter doelsaldo, thuis in onze Kuip. Gelukkig is die dit seizoen een bijna onneembare vesting. Probeer dat allemaal in je hoofd te houden tot zondag. (Nu ik zelf ook nog ;-))

Onderstaand filmpje kwam ik tegen op twitter. Hopelijk zien de heren spelers dit ook en helpt ze het nog wat meer te motiveren!

Leve Feyenoord één!

@Simbaaaaa08