Zojuist is bekend geworden dat de aanklager van de KNVB het gedrag van Jan Wouters gaat onderzoeken, van gisteren bij het afgelaste duel van Feyenoord in en tegen FC Utrecht. Kan het in Zeist nog gekker? De aanklager zou onderzoek moeten doen naar het handelen van alle scheidsrechters gisteren?

Een blinde had kunnen zien dat het voor niemand wenselijk is om te gaan voetballen. Niet voor spelers vanwege het gevaar op het veld, niet voor thuiskijkers die een parodie op een voetbalwedstrijd hadden gekregen, en al helemaal niet voor supporters die al glibberend en glijdend met een slakkengang het stadion probeerden te bereiken. En als er dan iemand is die voor de belangen van de spelers en toeschouwers op wil komen gaan we kijken of dat wel helemaal volgens de regeltjes is gegaan.

Het is in mijn ogen de taak van de KNVB om te waken over de veiligheid van zowel toeschouwers als leden van de staf, en al helemaal van die van de spelers. Belangen die allemaal moeiteloos opzij werden gezet door Kuipers in overleg met Zeist. En dan nu, omdat Jan Wouters wel opkomt voor de belangen van spelers en er voor Kuipers wat onwelvallige woorden zijn gevallen, gaan we kijken of we hem kunnen schorsen? Jullie moeten je in Zeist de ogen uit de kop schamen

KNVB, na gisteren dacht ik dat het niet gekker kon, maar jullie maken je compleet belachelijk!