Gisteren verloor Feyenoord weer eens kansloos met 3-0 van de aartsrivaal. Pijnlijk! En vooral ook de manier waarop. Was er na de rode kaart van St Juste al weinig hoop op een goed resultaat, na de 1-0 was de hoop helemaal tot onder het 0 punt gedaald.

Die 1-0 was dus een beslissend moment in de wedstrijd. En ja, het was een behoorlijke fout van onze keeper. Een ketser van jewelste! Maar om deze jongen daarna op social media zo te belagen dat hij zijn halve Instagram account doet deleten? Sorry hoor, dan ben je niet helemaal niet goed bij je paasei en ben je voor mij Feyenooorder af!

Kijk, je mag van mij best kritiek hebben op een speler, je mag je aan hem ergeren. Hell,  je mag van mij zelfs vinden dat hij niet goed genoeg is voor Feyenoord 1. Maar als je dan je alwetendheid tentoon moet spreiden doe dat dan gewoon op fora, in je Facebook groep. Ga tegen je vrouw lopen schelden of wat dan ook. Maar ga niet zo’n jongen lastig vallen op zijn privé kanalen op social media. Wat ben je dan voor lafbek? Zoek even op wat het woord supporter inhoud in de Dikke van Dale, en gedraag je daar ook naar.   Hoe durf je jezelf in godsnaam Feyenoord supporter noemen?

Justin is er 1 van ons!

Niemand zal er namelijk meer van balen dan Justin Bijlow zelf. Een echte Feyenoorder en een jongen van de club. Een jongen die, als hij niet op het veld zou staan, zomaar naast je had kunnen staan op de tribunes van de Kuip om zijn club en spelers te steunen. Want die jongen snapt het wel! Of in ieder geval een stuk beter dan die laffe anonieme internet heroes.

Benieuwd of ze face to face ook zo stoer zijn? Maar ik heb wel een vermoeden…..